Voor het beste schilderwerk in en om Roden

Wanneer u uw woning in Roden wilt laten schilderen, is dit een kostbare investering. Een schilder van Schildersbedrijf Sikkens staat daarom garant voor kwalitatief goed en duurzaam schilderwerk in de regio Roden. We bieden u schilderwerk voor zowel de buitenkant van uw woning, als voor de binnenkant. Ons schildersbedrijf is AF-erkend en heeft dus gespecialiseerde schilders in dienst. Bij ons bent u aan het juiste adres voor echt vakmanschap op het gebied van schilderen.

Dé schilder met kennis en ervaring

Wilt u dat uw woning in de regio Roden er weer wat meer verzorgt en mooier uit ziet van de binnenkant? Aan de binnenzijde van uw huis is het van belang dat de kozijnen bijvoorbeeld goed geschilderd en gekit zijn. Zo heeft u langer plezier van het schilderwerk. Daar zorgt een schilder van Sikkens wel voor. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen die de juiste keuzes maken voor het te gebruiken materiaal. Daarnaast geven we het hout van uw huis de juiste voorbehandelingen en voeren we geen onnodige werkzaamheden uit. Ook neemt onze schilder eventuele maatregelen zodat de omstandigheden waaronder hij werkt, verantwoord zijn. Ook garanderen we u vakwerk tegen een goede prijs.

Binnenschilderwerk 2

Het GarantPlan

Als uw woning in Roden of omgeving mooi geschilderd en onderhouden is, dan wilt u dat graag zo houden. Daarom bieden we u naast een complete schilderbeurt ook het Sikkens GarantPlan aan. Dit plan houdt in dat een schilder uw huis in de regio Roden binnen tien jaar twee keer volledig in de verf zet en twee keer bijwerkt. Op deze manier bent u er zeker van dat het noodzakelijk onderhoud plaatsvindt tegen een gunstig en laag maandtarief. De voordelen hiervan zijn:

  • U hoeft zich voor een langere periode geen zorgen te maken over het onderhoud van uw woning
  • De kosten blijven overzichtelijk met kleine maandbedragen voor tien jaar lang onderhoud
  • U heeft geen grote uitgaven in één keer
  • De termijnkosten blijven gelijk, ongeacht de stijging van de loon- of materiaalkosten

Verzorgd schilderwerk van de buitenkant

Schildersbedrijf Sikkens neemt u graag de zorg voor het schilderwerk en het onderhoud aan uw woning uit handen. Woont u in de buurt van Roden en wilt u graag de buitenkant van uw huis laten schilderen? Dan kunt u rekenen op onze schilders. We zorgen niet alleen voor het juiste schilderwerk, maar ook voor het onderhoud ervan. Hiervoor kunt u ons onderhoudsplan inzetten. Daarmee laten we u jaarlijks weten hoe uw schilderwerk ervoor staat en onderhouden we het indien nodig. Wij van Schildersbedrijf Sikkens komen graag bij u langs in Roden.

back_schilders_overtsd