Schildersbedrijf Sikkens gaat voor kwaliteit

Gedreven, gemotiveerde en goed geschoolde medewerkers. Daar staat Schildersbedrijf Sikkens voor. Wij werken al jaren voor tevreden werkgevers. Van particulier tot zakelijk. Graag maken wij uw schilderklus tot een succes. Niet voor niets is goed schilderwerk belangrijk. Uw kozijnen gaan langer mee, uw huis of bedrijfspand ziet er beter uit en blijft waarde vast. Doordat onze medewerkers continue worden bijgeschoold zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

logo af erkend

Voor al uw schildersopdrachten in de regio

De opdrachten die wij uitvoeren zijn voor zowel particulier als zakelijk. Grote en kleine opdrachten. Voor onderhoud, reparatie of voor uw binnen- of buitenschilderwerk. Daarbij werken wij met de modernste technieken en de meest up-to-date kennis van onze werknemers. Dit betaalt zich direct uit in de perfecte service en kwaliteit die wij onze klanten leveren.

Sikkens garantplan en AF- erkend!

Met het Sikkens garantplan wordt uw woning in 10 jaar 2 keer volledig geschilderd. Daarnaast verzorgen wij ook de onderhoud van uw schilderwerk tijdens deze periode. Ons bedrijf is ook AF-erkend en voldoet daarmee aan de strengste eisen op het gebied van schilders in Nederland. Nog meer waar voor uw geld!