Een onderhoudsplan voor uw woning

Uw woning laten schilderen is een kostbare investering. Om het maximale uit deze investering te halen adviseren wij u om gebruik te maken van ons onderhoudsplan.

Jaarlijks wordt een auto gekeurd. Voor het schilderwerk van uw woning is hetzelfde nodig. Wij adviseren u om het schilderwerk jaarlijks te laten inspecteren. Ons onderhoudsplan voorziet hierin.

Schilderonderhoud buitenhuis

Bekijk onze onderhoudswerkzaamheden

Behalve schilderwerk is het mogelijk om andere onderhoudswerkzaamheden in het onderhoudsplan op te nemen. U kunt hierbij denken aan het jaarlijks reinigen van het houdwerk en onderhoudsvrije materialen, het schoonmaken van dakgoten, het vegen van de schoorsteen etc. Wij maken een onderhoudsplan dat exact op uw wensen is aansluit. Bij aanvang van het vrijblijvende onderhoudscontract wordt een prognose gemaakt voor het onderhoud in de toekomst. Jaarlijks wordt deze prognose getoetst naar aanleiding van een inspectie. Op deze manier wordt nooit teveel betaalt voor het noodzakelijke onderhoud en bent u toch verzekerd van goed onderhouden schilderwerk.

Een goed onderhoudsplan

Natuurlijk kost het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden geld. Het niet uitvoeren kost echter op termijn veel meer. Voor de betaling kunt u kiezen voor een vast bedrag per maand of voor een betaling na uitgevoerde werkzaamheden.