De erkende schilder in Eelde

Bent u Eelde of omgeving op zoek naar een goed en betrouwbaar schildersbedrijf voor het schilderwerk en onderhoud aan uw woning? Schakel dan de vakmensen van Schildersbedrijf Sikkens in. We hebben verschillende professionele en gekwalificeerde schilders in dienst, die uw woning perfect kunnen verven. Daarnaast kunt u ons ook inhuren voor het onderhouden van het schilderwerk in uw woning in Eelde.

Wat biedt ons schilderbedrijf u?

Wanneer u een schilder van ons bedrijf inhuurt, kunt u rekenen op kwalitatief goed vakwerk en op een schilder die verstand heeft van zowel binnen – als buitenschilderwerk. Wilt u graag de buitenkant van uw huis laten schilderen? Wij zorgen ervoor dat uw woning in Eelde of omgeving weer netjes en verzorgd oogt. Zo zorgen we voor de juiste voorbehandelingen en gebruiken we de juiste materialen. Ook nemen we eventueel veiligheidsmaatregelen wanneer de omstandigheden daarom vragen.

Uitstekende kwaliteit

Schildersbedrijf Sikkens is AF-erkend, wat inhoudt dat wij kwaliteit leveren en ons een erkende schilder mogen noemen. Wij voeren geen onnodige werkzaamheden uit. We bieden u vakwerk tegen een mooie prijs. Ook wanneer u uw huis in Eelde of omgeving aan de binnenkant geschilderd wilt hebben, kunt u bij ons terecht. We zorgen voor het onderhoud aan de kozijnen bijvoorbeeld, want wij weten uit ervaring dat houtwerk kwetsbaar is. Om problemen aan de buitenkant te voorkomen, is het schilder- en kitwerk aan de binnenkant van uw woning van groot belang. Ons schilderwerk is zowel esthetisch als beschermend.

AF_nieuw1

Het onderhoudsplan voor woningen

Wilt u uw schilder en onderhoudswerk van uw huis in Eelde of omgeving optimaal houden? Wij raden u dan ons onderhoudsplan aan. Zo blijft de kwaliteit van uw schilderwerk behouden. Met dit plan krijgt u jaarlijks een inspectie van uw woning door een erkende schilder, waarin we kijken of alles nog in orde is. Bij aanvang van het contract maken we een inschatting van de werkzaamheden in de toekomst. Ieder jaar toetsen we of die onderhoudswerkzaamheden nodig zijn. Zo betaalt u nooit te veel voor het onderhoud. Voor de betaling kunt u kiezen voor een vast bedrag per maand of u kunt ons betalen na het uitvoeren van het onderhoud.

529da51c5821f

Neem vrijblijvend contact op

Dus woont u in of rond Eelde en heeft u interesse in ons onderhoudsplan? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel ons: +31 592 612 830. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen of een afspraak maken met een van onze medewerkers. Ons schildersbedrijf is u graag van dienst in Eelde.