Voor betrouwbare en professionele schilders

Zoekt u een schilder om de binnenkant van uw woning een keer grondig te laten schilderen? Kan de buitenkant van uw huis wel een nieuwe laag verf gebruiken? Neemt u dan contact op met Schildersbedrijf Sikkens in Norg. U kunt bij ons een schilder inhuren voor al uw schilderwerk binnen en buiten uw woning. We hebben enkel vakmensen in dienst. Zij hebben jarenlange ervaring met schilderwerk en kunnen ook het onderhoud van uw huis voor hun rekening nemen.

AF_nieuw1

Waarom een schilder van Sikkens?

Wanneer u bij ons een schilder inhuurt, kunt u erop rekenen dat u een echte vakman in huis krijgt. Hij zorgt ervoor dat uw woning er netjes en verzorgd uitziet. Wij zijn als bedrijf AF-erkend. Met dit kwaliteitskeurmerk kunnen wij aantonen dat onze schilders kwalitatief zeer goed schilderwerk afleveren. Wij zorgen altijd voor de juiste voorbehandeling van het materiaal en voeren geen onnodige werkzaamheden uit. Uiteraard bieden we u een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor het werk dat we leveren.

Het binnenschilderwerk

Wanneer een schilder uw binnenwerk komt schilderen, heeft dit twee functies. De verflaag zorgt voor bescherming van de binnenzijde van bijvoorbeeld de buitenkozijnen. Door de binnenkant goed te schilderen en af te kitten, voorkomt u problemen aan de buitenkant van de kozijnen. Daarnaast heeft het schilderwerk een esthetisch doel. Uw huis ziet er mooi verzorgd uit en zit strak in de verf.

Het buitenschilderwerk

U kunt bij ons ook terecht voor het buitenschilderwerk van uw woning. Het houtwerk van uw woning is kwetsbaar en daarom is het belangrijk dat u dit goed onderhoudt. Voor het schilderen en onderhouden van de buitenkant van dit houtwerk, komt er graag een schilder van ons bij u langs. Om het schilderwerk aan de buiten- en binnenkant van uw huis optimaal te houden, kunt u een onderhoudsplan met ons opstellen.

De onderhoudsplannen van Schildersbedrijf Sikkens

Een schilder inhuren bij ons bedrijf betekent niet alleen dat u goed schilderwerk krijgt, maar ook dat dit werk goed onderhouden wordt. Wij helpen u daar graag bij. Daarom kunt u bij ons een onderhoudsplan afsluiten. We komen ieder jaar langs om te kijken hoe uw woning eruitziet. Als er onderhoud nodig is, voeren we dat uit. U kunt ook kiezen voor het Sikkens GarantPlan dat tien jaar lang geldt. In deze tien jaar krijgt uw woning twee keer een volledige schilderbeurt en komt een schilder twee keer alles compleet bijwerken.