Voor uitstekend schilder- en onderhoudswerk

Zoekt u een schildersbedrijf met kennis van zaken? Is de verf van uw woning toe aan een flinke onderhoudsbeurt? Of wilt u uw huis in een hele andere kleur laten schilderen? Schildersbedrijf Sikkens heeft dan de ideale oplossing voor u. Wij zijn dé expert op het gebied van schilderwerk, onderhoudswerkzaamheden en bieden u de keuze uit verschillende onderhoudsplannen. Daarnaast kunt u in onze webwinkel zelf verf of andere schilderbenodigdheden aanschaffen.

529da51c5821f

Daarom Schildersbedrijf Sikkens uit Norg

Ons bedrijf in Norg helpt u met het onderhoud van uw schilderwerk. Wij nemen u graag de zorg voor uw binnen- en buitenschilderwerk uit handen. We werken met uitstekende gekwalificeerde vakmensen en gebruiken de juiste voorbehandelingen voor het materiaal dat we gaan schilderen. Onze schilders hebben oog voor de omringende bouwdelen, zodat we schade kunnen voorkomen. Eventueel kunnen we kleine bouwkundige aanpassingen doen tijdens het werk. Ons personeel voert geen onnodige werkzaamheden uit en er is een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze werkzaamheden

De vakmensen van Schilderbedrijf Sikkens richten zich op zowel binnen- als buitenschilderwerk. Het belang van de juiste verflaag op de binnenzijde van uw huis, is dat u zo voorkomt dat er aan de buitenzijde problemen ontstaan. Het is belangrijk dat het houtwerk van uw woning bijvoorbeeld goed onderhouden wordt. Ons schilderwerk zorgt voor de juiste bescherming en het ziet er vanzelfsprekend mooi uit. Daarnaast is het essentieel dat het houtwerk regelmatig wordt onderhouden. U kunt daarvoor ook bij ons terecht. Ons schildersbedrijf heeft namelijk diverse onderhoudsplannen voor uw woning.

Onze onderhoudsplannen

Een maximale investering in het schilderwerk door ons schildersbedrijf bereikt u door gebruik te maken van het onderhoudsplan. Met dit plan kunt u jaarlijks het schilderwerk van uw woning laten inspecteren. We schatten aan het begin van de overeenkomst hoeveel onderhoud in de toekomst nodig is. Ieder jaar toetsen we dit onderhoud door het schilderwerk te inspecteren. We maken een compleet op maat gemaakt plan voor u. Wilt u bijvoorbeeld ook dat we uw dakgoten schoonmaken en uw schoorsteen vegen? Dan zorgen wij ervoor dat dit geregeld wordt. U betaalt een vast bedrag per maand of u betaalt na de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij staan voor u klaar

Daarnaast bieden we u het Sikkens GarantPlan. Hiermee bent u voor tien jaar gegarandeerd van goed onderhoud. We komen twee keer langs om uw huis volledig te schilderen en twee keer om het schilderwerk te onderhouden. Ons schildersbedrijf rekent bovendien aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer weten? Kijk dan verder op deze site of bel ons: +31 592 612 830. Ons schildersbedrijf staat graag voor u klaar.