Schildersbedrijf Sikkens voor al uw schilderwerk in regio Groningen

Is uw huis in Groningen toe aan een nieuwe verflaag? Kunnen de kozijnen van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Schildersbedrijf Sikkens is de ideale oplossing. Onze schilders zijn zeer secuur en hebben ervaring met kwalitatief goed schilderwerk. U kunt bij ons een schilder inhuren voor buitenschilderwerk of binnenschilderwerk. Samen met u kunnen wij een onderhoudsplan opstellen voor uw woning. Wij staan voor u klaar in de regio Groningen.

Schildersbedrijf Groningen

Waarom Schildersbedrijf Sikkens voor uw verfwerk?

Wanneer u in de omgeving van Groningen woont en u wilt dat uw huis er netjes en verzorgd uitziet, dan kunt u bij ons schildersbedrijf terecht. Wat onderscheidt ons van andere bedrijven?

  • We werken met gekwalificeerde vakmensen
  • We geven de juiste voorbehandelingen
  • We gebruiken de juiste materialen
  • We hebben oog voor omringende bouwdelen, zodat hierdoor geen schade kan ontstaan
  • We bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding

Een schilder van ons schildersbedrijf neemt graag het onderhoud van het buitenschilderwerk voor zijn rekening in Groningen en omgeving. Wanneer u gebruikmaakt van ons onderhoudsplan garanderen wij u dat wij op tijd bij u langskomen voor het juiste onderhoud.

Het onderhoudsplan van ons schildersbedrijf in Groningen

Het laten schilderen van uw woning is een kostbare investering. Om het maximale uit die investering te halen, adviseren we u om gebruik te maken van ons onderhoudsplan. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw schilderwerk is onderdeel van dit plan. Wij geven u bij aanvang van het vrijblijvende onderhoudscontract een inschatting van de werkzaamheden. Hierbij kijken we naar het onderhoud in de toekomst. Jaarlijks stellen we die verwachting bij als we de staat van uw woning controleren. Zo betaalt u nooit te veel voor het noodzakelijke onderhoud en komt er, indien nodig, een schilder langs om alles bij te werken.

Betaling onderhoudswerkzaamheden

U kunt ervoor kiezen om de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden per maand of per uitgevoerde klus te betalen. Naast het schilderwerk kunnen onze werknemers ook uw houtwerk voor u reinigen. Ook kunnen wij de dakgoten schoonmaken. En wanneer uw schoorsteen geveegd moet worden, staat een schilder van Sikkens voor u klaar. Het onderhoudsplan sluit exact op uw wensen aan.

Meer informatie?

Woont u in de buurt van Groningen? Dan bent u voor uw binnenschilderwerk bij ons schilderbedrijf aan het juiste adres. Dit schilderwerk kan twee functies hebben: bescherming van uw woning en uw huis ziet er nog mooier uit na ons schilderwerk. Wilt u graag een schilder inhuren bij ons? Neem dan contact met ons op via de e-mail of telefonisch. We komen graag bij u langs in Groningen.