Uw schilderwerk gegarandeerd in orde

Wilt u dat uw woning in Tolbert of omgeving er netjes uitziet? Wilt u dat het schilderwerk van uw huis tot in de puntjes verzorgd zijn? Wij van Schildersbedrijf Sikkens zijn u dan graag van dienst. U haalt met een schilder van ons schildersbedrijf een vakman in huis. Hij zorgt voor uitstekend schilderwerk en mocht de verflaag in uw huis toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan staat onze schilder ook voor u klaar. In Tolbert en omgeving is ons bedrijf uw ideale oplossing op het gebied van schilderen.

Binnenschilderwerk.

Binnen- en buitenschilderwerk in en rond Tolbert

Wij nemen u graag de zorg uit handen voor het onderhoud van uw buitenschilderwerk. Ook voor het binnenschilderwerk kunt u uitstekend bij onze schilders terecht. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of muren; ons schilderbedrijf staat voor u klaar in Tolbert en omgeving. Belangrijk is om ook het houtwerk van uw woning niet te vergeten. Wanneer u dit niet goed onderhoudt, kan dit een kwetsbaar onderdeel van uw woning worden. Huur daarom een schilder van ons bedrijf in om uw kozijnen goed in de verf te zetten. Zo beschermt u uw kozijnen en zien ze er netjes uit.

Voordelen van Schildersbedrijf Sikkens

Onze schilders zijn experts als het om schilderen gaat. Wij werken met de juiste voorbehandelingen en gebruiken de juiste materialen. Daarnaast zijn het stuk voor stuk vakmensen en voeren wij geen onnodige werkzaamheden uit. Ook garanderen wij u mooie kwaliteit tegen een goede prijs. Wij werken in het Noorden van het land, dus ook bij u in Tolbert.

Sikkens onderhoudsbeurt

Wilt u naast goed schilderwerk ook het juiste onderhoud voor uw pas geschilderde woning in Tolbert of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk een onderhoudsplan. Hiermee voorzien wij in een jaarlijkse inspectie van uw schilderwerk. Een schilder van ons maakt bij aanvang van deze overeenkomst een inschatting van de onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u verzekerd van goed onderhouden schilderwerk en betaalt u nooit te veel voor het onderhoud. U kunt per maand of per onderhoudsbeurt betalen. U kunt ons schildersbedrijf ook inhuren voor het jaarlijks reinigen van het houtwerk of voor het vegen van de schoorsteen.

Contact opnemen?

Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Stuur dan gerust een mailtje of neem telefonisch contact met op met een schilder van ons: +31 592 612 830. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken met een van onze vakmensen in omgeving Tolbert.