De juiste zorg voor uw schilderwerk

Het houtwerk van uw woning is kwetsbaar, zeker wanneer u zelf geen aandacht heeft voor het onderhoud. Daarom kan Schildersbedrijf Sikkens u hiermee helpen. Wij kunnen een laag verf voor u aanbrengen. We schilderen zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning. Dit doen we uit esthetisch oogpunt. U wilt namelijk een netjes verzorgd huis. Maar met het juiste schilderwerk kunnen we ook uw houtwerk beschermen bijvoorbeeld. Het is namelijk van groot belang dat het schilder– en kitwerk goed gedaan wordt, om problemen aan de buitenzijde van uw huis in of rond Norg te voorkomen.

Uw ideale partner voor schilder- en onderhoudswerk

Wilt u graag dat uw woning in Norg of omgeving er mooi bijstaat? Dan is Schildersbedrijf Sikkens uit Norg u graag van dienst met het schilderwerk en onderhoud aan uw woning. De aankoop van een huis is een grote investering en het is dan ook logisch dat u hier zuinig op bent. Wilt u graag dat uw huis er netjes en mooi verzorgd uit ziet? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst? Schakel dan Schildersbedrijf Sikkens ui Norg in. Neem ook een kijkje op onze website en webwinkel.

Waarom ons schildersbedrijf in Norg?

U kunt bij ons terecht voor kwalitatief goed schilderwerk. Daarnaast is ons schildersbedrijf AF-erkend. Met dit keurmerk laten we zien dat iedere schilder- kwaliteit levert. Daarnaast staan we bekend om:

  • De goede keuze van materialen
  • De juiste voorbehandelingen van uw houtwerk en andere oppervlakken
  • Het werken met uitstekende vakmensen
  • Het oog hebben voor omringende bouwdelen, zodat hier geen schade aan ontstaat.
  • Geen onnodige uitvoering van werkzaamheden
  • Een mooie prijs-kwaliteitsverhouding voor het schilderwerk en onderhoud

AF_nieuw1

Het Sikkens GarantPlan voor uw woning in Norg

Wanneer u een optimale combinatie van het schilderwerk en het onderhoud ervan wilt, kunt u kiezen voor onze meerjarenplannen. Zo bieden we u het onderhoudsplan en het Sikkens GarantPlan.
Dit tienjarenplan biedt u een complete schilderbeurt voor uw woning in Norg en het bijwerken van het schilderwerk. Uw huis wordt binnen tien jaar tweemaal volledig geschilderd en tweemaal werkt een schilder dit bij. Zo heeft u voor een laag maandtarief het noodzakelijke onderhoud van uw woning op orde. Heeft u nog vragen over onze service? Mail ons dan gerust of neem telefonisch contact met een schilder van ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aanvragen bij ons schilderbedrijf in Norg.