De beste schilders in omgeving Assen vindt u bij Schildersbedrijf Sikkens

Schildersbedrijf Sikkens is in Assen hét ideale bedrijf voor al uw schilderwerk. Iedere schilder van ons bedrijf levert kwalitatief goed schilderwerk en werkt met de grootste zorgvuldigheid. Uw woning is een groot en kostbaar bezit, dat u graag goed onderhouden wilt hebben. Daarom staat ons schildersbedrijf voor u klaar om uw huis er netjes en verzorgd uit te laten zien. Huur daarom een schilder in van schildersbedrijf Sikkens. Dat is gegarandeerd een goede investering voor uw woning.

De werkzaamheden van Schildersbedrijf Sikkens Assen

Ons schildersbedrijf is een AF-erkend bedrijf. Dit is een kwaliteitsmerk, waardoor u zeker weet dat u een erkende schilder inschakelt. We staan in de buurt van Assen dan ook bekend om onze klantvriendelijke en gekwalificeerde vakmensen. Onze schilders kunnen uw woning zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant voorzien van een goede laag verf. Ook vergeten we daarbij niet het houtwerk van uw huis. Dit kan namelijk een kwetsbaar onderdeel zijn. Het onderhoud dat een schilder van Sikkens uitvoert, is meer dan alleen een laagje verf aanbrengen. We zorgen er ook voor dat:

  • De juiste voorbehandelingen gedaan worden
  • De juiste materialen gekozen worden
  • We maatregelen nemen, zodat de omstandigheden waaronder we werken verantwoord zijn
  • We geen onnodige werkzaamheden uitvoeren
  • Als er kleine bouwkundige aanpassingen gedaan worden, dan zorgen wij ervoor dat er geen schade ontstaat

Bij ons bedrijf in de omgeving van Assen kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om uw woning in goede staat te houden, adviseren we u ons onderhoudsplan.

Binnenschilderwerk Schildersbedrijf Assen

Het onderhoudsplan van ons schildersbedrijf

Wanneer u uw woning in Assen of omgeving regelmatig wilt laten onderhouden, kunt u kiezen voor ons onderhoudsplan. We zorgen ervoor dat uw schilderwerk ieder jaar door onze schilder wordt geïnspecteerd. We sluiten een vrijblijvend onderhoudscontract af met u, waarin we een prognose maken voor het onderhoud in de toekomst. Naar aanleiding van een jaarlijkse inspectie toetsen we deze prognose. Zo betaalt u nooit te veel voor het noodzakelijke onderhoud en bent u ervan verzekerd dat wij het schilderwerk voor uw huis in Assen en omgeving goed onderhouden.

Binnenschilderwerk Schilder Assen

Schilderwerk en onderhoud

U kunt bij Schildersbedrijf Sikkens terecht voor het laten schilderen van de buitenkant van uw woning en voor de binnenkant. Of huur ons in voor onderhoudswerkzaamheden, zoals het reinigen van het houtwerk. Ook het schoonmaken van dakgoten en het vegen van de schoorsteen zijn klussen die u kunt uitbesteden aan een schilder van Sikkens. We komen hiervoor graag bij u langs in Assen.