Kies voor het mooiste schilderwerk

Heeft u uw huis in Zuidlaren of omgeving laten schilderen en wilt u dat dit schilderwerk regelmatig goed onderhouden wordt? Het onderhoud van het schilderwerk van uw woning is namelijk van groot belang voor de bescherming en de uitstraling van uw huis. Daarom kunt u bij Schildersbedrijf Sikkens terecht voor zowel schilderwerk als voor het onderhoud ervan. Iedere schilder bij ons is gespecialiseerd en erg vakbekwaam. Wilt u zelf verf of andere benodigdheden voor het schilderen kopen? Bezoek dan onze webwinkel.

Wij werken binnen en buiten

U kunt bij ons schildersbedrijf terecht wanneer u binnenschilderwerk heeft. We zorgen ervoor dat de binnenzijde van de buitenkozijnen goed geschilderd en gekit zijn, zodat u aan de buitenkant van de kozijnen geen problemen krijgt. Daarnaast kunnen we uw huis in Zuidlaren of omgeving ook mooi en netjes schilderen, zodat het er esthetisch gezien ook goed uitziet. U bent uiteraard erg zuinig op uw woning in of rond Zuidlaren en wilt graag dat uw verfwerk er ook perfect uitziet. Schildersbedrijf Sikkens helpt u daar graag bij.

back_schilders_overtsd

Vakkundig schilderwerk

Een schilder van ons bedrijf onderhoudt het schilderwerk uitstekend en is zeer vakkundig hierin. Ons bedrijf is AF-erkend en is gespecialiseerd in het uitvoeren van zeer goed en kwalitatief schilderwerk in de buurt van Zuidlaren. Ons personeel zorgt voor de juiste voorbehandelingen en voert geen onnodige werkzaamheden uit. Daarnaast gebruiken we alleen de beste materialen. Zo leveren wij u altijd vakwerk voor een goede prijs.

AF_nieuw1

Ons onderhoudsplan

Als u kiest voor het onderhoudsplan, dan komt er jaarlijks een schilder langs om te kijken bij het schilderwerk van uw huis in Zuidlaren en omgeving. Bij het afsluiten van dit plan maken we een inschatting van de werkzaamheden die nodig zijn voor uw huis. Jaarlijks kijken we of deze inschatting nog klopt. Wanneer er onderhoud nodig is, dan zorgen wij hiervoor.

Uw onderhoud, ons schildersbedrijf

Wanneer een schilder van Schildersbedrijf Sikkens het schilderwerk heeft gedaan, wilt u graag dat dit werk goed onderhouden blijft. Daarom hebben wij twee meerjarenplannen voor onze klanten in Zuidlaren: het onderhoudsplan en het Sikkens GarantPlan.

Het Sikkens GarantPlan

Met het Sikkens GarantPlan wordt uw woning in Zuidlaren compleet geschilderd en werken we het schilderwerk regelmatig bij. Binnen tien jaar schilderen we uw woning tweemaal en werken we dit ook twee keer bij. Zo krijgt u voor een gunstig en laag maandtarief het noodzakelijke onderhoud aan uw huis door een vakkundige schilder. Neem contact met Schildersbedrijf Sikkens op en bel: +31 592 612 830. We werken in het Noorden van het land, dus ook bij u in Zuidlaren.