Voor het juiste onderhoud van uw schilderwerk

Woont u in Peize of omgeving en is uw woning toe aan een onderhoudsbeurt op het gebied van schilderwerk? Bij Schildersbedrijf Sikkens bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben gespecialiseerde en vakkundige schilders in dienst voor het schilder– en onderhoudswerk van uw huis. In Peize en omgeving is Schildersbedrijf Sikkens dus de juiste en betrouwbare keuze voor uw woning. Uw huis zal er verzorgd en netjes uitzien, wanneer onze schilder is langs geweest.

Onderhoudswerk aan uw huis in Peize en omstreken

Een van de grootste investeringen in uw leven, is waarschijnlijk uw woning. Daarom wilt u waarschijnlijk ook graag dat deze investering goed onderhouden wordt en dat uw huis netjes eruitziet. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het schilderwerk zelf te doen, maar u kunt dit ook uit handen geven aan onze vakkundige en professionele schilders. Schildersbedrijf Sikkens staat namelijk in Peize en omgeving bekend om het uitvoeren van kwalitatief zeer goed schilderwerk.

Voor een compleet aanbod

We werken uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen die verstand van zaken hebben. Zo zorgt een schilder van Schildersbedrijf Sikkens ervoor dat het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van uw woning er netjes uitziet. Maar wij kunnen uw kozijnen en ander houtwerk ook een beschermende laag meegeven. Daarmee kunnen we de levensduur van uw kozijnen verlengen. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud en schilderwerk aan uw woning in Peize en omgeving.

Het Sikkens GarantPlan voor uw schilderwerk

Wanneer u kiest voor onderhoud van ons schildersbedrijf, kunt u rekenen op goede kwaliteit. Het Sikkens GarantPlan is een van de mogelijkheden die ons bedrijf u biedt. Hiermee krijgt uw woning in Peize binnen tien jaar tweemaal een volledige schilderbeurt en wordt het schilderwerk tweemaal bijgewerkt. Een vakkundige schilder zorgt voor het noodzakelijke onderhoud en u hoeft zich voor een langere periode geen zorgen te maken over het schilderwerk. Waarom is het verstandig om dit GarantPlan af te sluiten?

  • U kunt in makkelijke kleine termijnbedragen betalen
  • De termijnkosten blijven gelijk, ongeacht de stijging van de loon- of materiaalkosten
  • U hoeft geen grote uitgave in één keer te doen

Een andere optie is het onderhoudsplan van ons schildersbedrijf voor klanten in en rond Peize. Dit plan voorziet in een jaarlijkse controle van uw schilderwerk en indien nodig komt een schilder het bijwerken. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op. Een schilder van ons komt graag bij u langs in Peize om uw huis strak in de verf te zetten!

Binnenschilderwerk 2